IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dropping For

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Faline

Faline

Aantal berichten : 62
Registratiedatum : 23-07-15

BerichtOnderwerp: Dropping For   zo jun 19, 2016 5:37 pm

[doHTML]
Camille Devereux
basics
full name: Camille Devereux
nicknames/aliases: Cami, Cam
age: 19
date of birth: 30/06/2817
zodiac sign:Cancer  
ethnicity: European
gender: female
pronouns: her/she
occupation: -
sexual orientation: hetero
appearance
faceclaim: Merle Bergers
height: 1.73m
weight: 56kg
build: Camille is best dun gebouwd en kan er wel uitzien als een snel iemand. Haar huidskleur is best licht en gezond roze. Qua bouw zie je wel al echt dat ze een vrouw is en geen meisje meer. Cami is ook niet iemand die echt omgeduwd kan worden zomaar.
hair colour: Brown
eye colour: Blue
tattoos: None
piercings: None
scars: Over haar bovenlijf lange streep van zweepslag
glasses/contacts: None
distinguishing features: Haar lichte ogen die heel erg opvallen als ze iemand aankijkt.
best feature: Haar mooie gezonde huid.
demeanor:Positive: Caring, Calm, Daring
Negative: Irrational, Brutal(Als jij dat tegen haar bent), Passive
health
physical ailments: None
neurological ailments: Heel wantrouwend naar mensen toe, maar verder eigenlijk niks.
allergies: geen
current addictions: Zuurstof
past addictions: None
smoking: Nope
drugs: nooit
alcohol: Sometimes
other
pet peeves: Rude people
bad habits: Haar haar doet soms rare dingen en dan heeft ze meestal gewoon geen zin om het te fixen. Ook zit ze altijd op dingen ritmes te tikken.
fears: To be betrayed by friends/boyfriend/loved ones.
hopes and dreams:  Om een gezond leven te leiden, met liefde en vriendschap en om mee te helpen met de community hier.
likes: Alles wat lief tegen haar is.
dislikes: Brutale vervelende mensen
turn ons: Iemand die gezellig is, kalm en aardig.
turn offs: Brutaal, Straight-to-the-point mensen, Druk.
personality
Cami is een best lieve rustige meid, als je dit tegen haar bent. Ze is goed in terug praten zodra iemand iets tegen haar zegt dat niet positief is. Cami weet wat ze moet zeggen als ze iemand niet mag of hoe ze gewoon opmerkingen moet maken. Ze kan zeker zeggen wat ze wil en zou hier dan ook geen probleem mee hebben. Al is ze wel een vrolijk meisje verder hoor(kuch). Iets wat je wel snel bij haar zal zien is dat ze best een rustig persoon is. Ze is kalm en al is ze niet onsportief, ze kan snel overkomen als lui. Ze houdt ervan om ergens mee bezig te zijn. Zo heeft ze vele instrumenten leren spelen en heeft ze wel aardig wat gevoel voor muziek.

Cami is een positief persoon, al valt dit niet altijd terug te zien. Ze is ook wel sociaal en houdt ervan om met mensen te praten. Ze wil graag het persoon zijn die nergens een probleem van maakt, maar ze is toch best wel snel geïrriteerd en dat kan ze zeker laten horen. Kleine dingen zou ze echter geen aandacht willen geven.
Naar vrienden en familie toe is ze erg wantrouwend en ze zal niet snel iemand een vriend noemen tot ze zeker weet dat diegene achter haar staat. Zelfde geld voor liefde natuurlijk.


history
Cami is geboren in een paar die echt van elkaar leken te houden. Ze waren zoals elk ander bij elkaar gezet, maar hadden echte liefde ontwikkeld na een tijd bij elkaar te zijn. Haar ouders waren mensen die de regels heel braaf volgden en nog nooit in de problemen waren gekomen. Zo hadden ze ook braaf een kind toen ze allebei rond de 26 waren. Cami werd geboren als een heel nieuwsgierig meisje die eigenlijk vanaf het begin al dingen vroeg over waarom deze regels er waren. Er werd verteld dat ze het maar gewoon moest volgen. En dit deed ze tot zeker haar 14de. Tijdens deze jaren leerde ze instrumenten spelen, hield contact met haar ouders en maakte ze vrienden zoals een normaal kind.
Toen begon ze weer te denken. Ze was al lang weg bij haar ouders en ze wou de regels niet meer volgen, maar vrienden hadden haar gezegd dat ze het moest blijven doen. Toen Camille bijna 15 werd ging ze op onderzoek uit in de nacht. Ze was een pand ingekomen waar eerst niemand leek te zijn. Na even lopen was er echter een alarm die afging. Omdat het meisje jong was kon ze snel wegkomen. Alleen 1 iemand had haar gezien. Die had haar bruine haren en gezicht gezien. Het duurde ook niet lang voordat ze werd gevonden en beschuldigd van het pand ingaan(waar ze nog altijd niet van wist wat er daarin was). Mensen kwamen om haar haar straf te geven. Haar moeder stapte toen echter naar voren en iedereen geloofde haar omdat ze sprekend op haar dochter leek. Niemand geloofde Camille meer en haar moeder kreeg 4 stokslagen(want het was blijkbaar echt heel verboden terrein), die het jongere meisje eigenlijk had moeten krijgen. Om de ouders te waarschuwen en omdat Camille brutaal was sloegen ze het jonge meisje(Cami) 1 keer met een zweep en dat was over haar hele bovenlijf gegaan en dat is daar gebleven door de dunne bouw van het meisje. Nu is er nog altijd een rode streep te zien van haar linkerschouder tot rechterheup. Sindsdien heeft ze nooit meer de regels verbroken en ze is nu nog altijd heel trouw aan de regels, bang om ze te breken.


Dani
nicknames: Dani? x3
age: 15 echt bijna 16 thoo :'D
pronouns: she/her
other characters: Nein
about: Heey, ik ben Dani. Ik ben op het moment 15 jaartjes oud, maar aankomende zaterdag word ik 16. Ik rpg al een tijdje via actieforum(zoals vele hier), duss ik moet me wel even aanpassen hieraan. Maar komt goed! c:
Camille. 19. B03//78-281702CD. Dani
thanks♥︎
[/doHTML]

_________________
Yaaay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dropping For
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
❥ Fireflies :: Dani :: Codes :: W.I.P-
Ga naar: